jag leker inte bre

ligger helt utslagen just nu i soffan. vill bara gå och sleepa, ligger och tänker på hur skönt det ska bli att dra härifrån :) längtar så jävla mkt tills jag får sätta mina fötter i magaluf igen. saknar nästan lukten av varm spya, gamla sopor och sprit på bargatan. en lukt man typ räva av när man gick där på dagarna bakfull.. och nu ligger man här i kalla mellanmjölks tråkiga sverige/köping och saknar lukten..köping liksom. kunde man inte fått en liiiite mindre misslyckad stad att växa upp i. ne. men det är lugnt, folk måste ju ha någon att snacka gojja om så. ;) kommit på att det finns tre sorters människor. först den tråkiga, ensamma FÖR normala människan, en s.k utfyllnads människa som bara finns för att fylla ut samhället. en som är i skolan med likadana tråkiga vänner och som inte vill nått med sitt liv, bo i köping sen dö typ, någon ingen lägger märke till med andra ord .sen finns det den normala som gör som man borde göra, bo i sverige , ha ett körkort, äga en bil och hund och ha en högsta önskan om att få ett fast jobb. sen....finns det JAG. och där behöver jag väl inte slänga in fler kommentarer ;)

peace!!

//ems


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åka på charterresa å supa är det livet? Hihi du har några år kvar och inse vissa saker :) Du tycker att det är fel att folk snackar om dig men själv klankar du ner på folk som kanske vill vara tråkiga, bo på landet eller vad fan som helst. Tänk om , tänk rätt :)

2012-10-24 @ 22:06:08
Postat av: anonym

håller med kommentaren där uppe, de finns mer saker i livet än att supa sig full.

2012-10-24 @ 22:34:20
Postat av: anonym

det finns normalt folk, sen finns ju du. mer behöver man inte säga.

2012-10-24 @ 22:39:48
Postat av: Ida Forssell - Emmas syster

Folk är så jävla tuffa som är anonyma, det finns fega människor och sen finns det Emma. Blir så jävla less på folk som dömer ut dessa tjejer. För bloggen är ju verkligen hela sanningen bakom? För allt dem skriver är ju verkligen på riktigt? Det är så kul att man kan vara så blåögd och tro stenhårt på allt som skrivs här. Vem är det som är dum egentligen? Ta allt med en nypa salt för fan, skratta åt det, skaka på huvudet, gör vad fan som helst - men kommentera inte ANONYMT, fegare finns inte.

2012-10-25 @ 08:23:20
Postat av: Anonym

Jag dömer ingen! Men har man blogg får man väl vänja sig vid kommentarer både från folk med namn och utan namn. Säger jag namnet kommer tjejerna ändå inte veta vem jag är! Det är inte det som är frågan, folk måste väl få ha åsikter?

2012-10-25 @ 08:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0