like we're gonna die young

 
 
Eftersom jag har en dag idag som jag inte ska göra ett skit bara ta det lugnt. Så passa jag på att kolla igenom massa gamla bilder på min dator. Tänker tillbaks och ser att så mycket har ändras fast ändå inte. Känner nu att jag känner mig så himla vuxen? fick en aning panik. Har vart så duktig på sista tiden efter sommarlovet då. Festar knappt om det inte är något speciellt, tränar & jobbar för det mesta ist. Usch hemskt ju? inte allts mig likt. Kollar liksom tillbaks ända sen sommaren 2008 framåt, då FEST var det ända som stod på schemat. Helt sinnes vad vi festa. Ibörjan var det Fredag, lördag från sommaren till nyår i princip varje helg. Det spela ingen roll vart vi festa, om det var ute, i ett rum, nere i en källare, i en liten lägenhet ja det ända var att bli typ...fullast? snabbare ju bättre?  
 
kommer ihåg en händelse då jag & en av mina bästa vänner stanna kvar i arboga för att festa när de andra tog sista tåget hem. Det var tidig vinter. allt spåra ut. Vi hamna inte på fest med de vi skulle, utan några vi inte ens kände i en källare, med en vodka. Runt 3 på natten börja vi vandra i arboga, tanken på att gå till köping fanns men det var för kallt!! så istället bröt vi oss in på tågstationen och somna där. så sjuka grejer jag egentligen har vart med om. Men om jag hade sätt en 14åring nu göra så hade jag ju tänkt typ "vad ska det bli av hon" men den tiden var nog bäst, då allt var nytt! 
 
På den tiden drack jag för det mesta öl, jag och mickis brukade dela på 1 hel platta öl själva. Helt sjukt! om jag drack så mycket idag hade jag vart typ...död haha. Sen kom tiden då man bytte upp sig till sprit, läder leggingsen var på & man tyckte man var "rutinerad" haha. 
 
Som bild 1, hade riktigt roligt med dessa folk, även fast ordet DRAMA var sjukt starkt. Festa på den tiden var helt annorlunda mot nu. Nu har man vuxit upp mer, dricker mottligt & har roligt på ett helt annat sätt. Förr ville man bara bli dyng och få ruset om man säger så...låter hemskt eftersom man var så ung! 
 
 
Ja det blir väl ändring på "vuxen" stilen snart. Behöver ju ändå vila efter sommaren....haha. Men sjukt att jag inte ens känt fest suget? men det börjar faktiskt smyga fram lite ;) Har vart så inställd på att jobba & käna ihop pengar till barskolan så jag slipper ta från mina sparpengar. På två löner nu har jag iaf fått ihop 7000kr. Som jag ska använda till att betala halva barskolan med. Ska jobba på lite hårt några månader till så jag har en redig kasse pengar efter studenten. För så jävla bra är jag, så jag lägger undan precis allt jag jobbar!! den ni!! 
 
Ska väl inte jobba på som jag gjort nu, utan då och då. har ändå ett jobb nu varannan helg :) När halloween partyt är den 2/11 då ska vi festa,hårt. Och efter det smyger nog våra party prissar fram mer! var på tiden haha. Fast tills dess blir det nyktert! Och jobb lördag,söndag morgon väntar! 
 
 
//Sara 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pullan

Fina tider!
Bästa vänner<3

2012-10-16 @ 12:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0