Oct. 07, 2012

skapligt trött man va imorse när mamma ringer halv 10 och frågar om jag överlevde gårdagen och om vi hittade nå spöken..haha.

hade inte ens ork att säga hejdå när jag la på liksom.dom är iaf påväg hem nu från grekland så har städat hela lägenheten :) iaf så lite om igår då..va som sagt på det där övergivna mentalsjukhuset i säter..det las ju ner -89 så det har stått och förfallit i över 20 år och det är jävligt vandaliserat vilket är lite synd men ser rent ut sagt förjävligt ut där inne.. fattar inte varför man inte gjort nå med det?

iaf så är ju alla normala ingångar igenmurade så man måste klättra över en mur som leder in till rastgården. sara beskrev den där muren (eftersom hon varit där tidigare) som ca 3meter hög...kan säga att den va minst 5 meter hög och jag som är höjdrädd hade skapliga problem att klättra upp på den kan jag säga..den delen va nog det som fick mitt psyke att må dåligt va snor rädd haha! dog förfan,ranglig jävla stege med och ett cykelställ som man måste klättra upp på liksom..usch. det tråkiga va att det va ca 10 andra personer där också, typ säters epa gäng hängde ju där så det va lite tråkigt..

annars så är ju själva stället jävla kusligt. alla celler är ju kvar och man vill ju inte veta vad som hänt i dom..riktigt tryckt stämning där när vi väl blev ensamma..hitta ju också en annan väg ut, fick krypa igenom en jävla tunnel. bättre det än den där jävla muren fyfan får ju ont i magen bara jag tänker på den... som jag skrev igår så va jag ju såklart tvungen att läsa lite om stället. eftersom det bara va riktiga psykopater som satt där så va säkerheten prio ett så ingen skulle rymma,därav den höga muren och gallrerna över fönsterna. svartenvbrand har ju suttit där och den som satt där längst satt där i 57 år lr nått..förstå vad hemskt.säkert med tvångströja och neddrogade hela tiden..det rummet hittade vi också,medicinerings rummet. fanns lappar kvar där det stog vad som skulle stå på vilken hylla osv..sen om man tänker att över 800 personer har dött där inne..ah inte så trevligt kanske..


fick ju nästan mer adrenalin kickar på vägen hem haha! en älg höll på att springa framför vägen och så höll vi på att dö när en hare sprang över vägen som vi höl på att köra över.. ne men man ska nog åka dit en vardag när typ inga är där :)

ska iaf duscha nu, sen laga mat ^^ riktig hemmafru


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0