Oct. 16, 2012

22 november är Dagen med stort D ;) längtar så jävla mycket, jag och sara. såklart är det swedish house mafia jag pratar om. va ju som sagt i magaluf när vi fick reda på att vi fått biljetter :) galet taggad man vart då när man nyss vaknat efter vild partynatt ;) iaf.

sitter och planerar lite. planen är ju att dra till sthlm tidigt på torsdagen, supa på tåget. dra ut och käka därborta och dricka samtidigt på nått ställe, typ harrys vore bra :) sen blire tunnelbanan till solna och få se sveriges legender, finner inte ens ord över hur bra det kommer va!! iaf så efter det förväntar vi oss efterfest någonstans sen klockan 7 tåget hem och vidare till skolan på fredan ;) hård natt haha fyfan känner hur trött vi kommer vara !! minns när vi drog till Uppsala över en kväll och festa tog tåget hem 6 och sov sittandes på tåget, haha va hemma 9 på morgonen liksom. aldrig varit så död. allergisk reaktion hade jag också. satan.

nej men vet att det kommer bli så galet bra. förstå känslan och bara stå där och lyssna på deras magi ^^ djup jag är nu haha. skönt att man är 18 så man får supa till där inne :)))

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0