onsdag

sitter hemma i soffan just nu, precis kommit hem från syrran. blev så jävla trött och har huvudvärk som ett sär så orken finns inte till nått. blir nog sängen tidigt ikv. äntligen kan jag kanske få sova utan att vara stressad som ett djur. fick jobberbjudande idag så blir jobba hela helgen. en sten som sjönk i magen kan man säga, blir så jävla ängslig och skitnödig när jag inte vet när jag ska jobba. säkert därför jag drömmer konstiga drömmar och inte kan sova. ni ska bara veta hur mkt jag tänker när jag precis ska somna haha, det är då min hjärna sätta igång ;) på dagen är det inte mkt som funkar där uppe kan jag säga. tack gud att jag lärt mig dricka kaffe!

nej men pengar är en sjukt viktig del av mitt liv då jag har så jävla lång lista på saker jag vill göra och det blir inte billigt därför jag vill jobba hela tiden. tror jag har tackat nej en gång till jobb och då vare för att ta igen tid med vännerna för vännerna är ändå liiiiite viktigare än pengar :)

ne ska väl baka nått för mitt sötsug är ju skapligt och min oboy är slut, perfekt liksom. min enda vecka i månaden jag behöver min oboy så är den slut, kommer väl börja böla för det också snart älskade pms <3

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0