skräll

haha har ni sett reklamen om '' skrällen '' ? älskar den reklamen. Kände lite så när jag läste kommentaren nedanför från någon jag redan glömt namnet på, Nettan kanske det va? iaf så kände jag lite såhär '' men herregud'' börjar tycka synd om alla som kommenterar mitt legendariska emo inlägg, tre år gammalt men still, lika provocerande tydligen ? det blir ju skämmigt ;( här kommer dom, dumma svenskarna, kommenterar inlägget, tror att jag var 100% seriöst och försöker rätta mig och tala om för mig att jag har fel. ja ni hör hur det låter. allvarligt mår ju dåligt för när han/hon/hen/det ser det här inlägget kommer personen tänka '' men shitt, va pinsamt '' vilket är HELT okej :) här är det jag skrev om emosar för 3 år sen ;) alltså '' 10 anledningar att hata emosar ''
 
1. emosar är en fara för samhället, när de ex hänger på skrapan i v-ås så.. ja vem vet? de kanske springer fram och försöker döda dig med ett kors?
 
2. de skär sig ( om ni inte visste det ) för ATT de tycker att de själva har såååå stora problem, ex deras föräldrar har skillt sig. '' jaha '' tänker dem '' emo here i come! ''
 
3. de snackar skit om oss '' normala '' människor, och tycker vi är jätte konstiga. jag menar vem vill se normal ut, ? när man kan färga håret rosa, gult, vitt, svart, lila, grönt o.s.v
 
4. de snackar om döden hela tiden...
 
5. de tror att de är mänskliga zombies ?! ( hur man nu kan vara det )
 
6. de är släkt med punk rockare.
 
7. skär-sår är mode i emovärlden.
 
8. igentligen kommer de från planeten mars.
 
9. de är ganska själviska, jo men tänk alla som ser dem ute på stan i mörka gränder ( eller skrapan ) när de kommer hem på kvällen får de ögoninfalmation ( har hänt vissa )

10. media borde skriva mer om emos, istället för svininfluensan.. fasst det är ju igentligen samma sak, sorgligt nog.
 
det där var alltså mina anledningar , haha, hur gammal va jag när jag skrev det ? 15 typ, här är iaf motargumenten på några av punkterna ;)
 
Random-

'' Vad fan är det här? Hur kan du publicera något du inte vet ett piss om? Du tror ju uppenbarligen att du är ett underverk, men dude, vad i helvete håller du på med?  

1. "Emosar" är verkligen inte skadliga/farliga för samhället, de är vanliga människor.  

2. Emo är en musikstil.

3. Snackar skit om 'normala'? Har du något fel i huvudet, lilla gumman?

4. Snackar om döden hela tiden. Hrmhrm. Jag börjar seriöst tro att du har 99 procent damm i huvudet.

5. Mänskliga zombies? Varför skulle de tro det? För att de ofta är vitsminkade i ansiktet?  

6. Skärsår, ett mode? Jag har inte skärt mig för att folk ska tycka att jag är snygg. För, tvärt emot fjortisar, behöver inte emosarna operera brösten till vattenmeloner eller ligga med killar för att få vänner.  

7. Punkrockarna? Vad kom det ifrån? '-.-

Det är så sjukt att du slösat din tid och dina få hjärnceller till att skriva något du bara får skit för.  

Tack för mig. ''

bara jag som ser det ironiska i det här ? ;) hahah fyfan alltså. Det roliga är ju att personen är emo själv.. iaf har den ju självskadebeteende '' jag har inte skärt mig för att folk ska tycka jag är snygg '' SNAP ! big chock you are EMO, vem kunde anat. och vem är den här människan att ens kunna ha mage och sitta där och skriva sådär och tycka att JAG har fördomar '' emosar behöver inte operera brösten till vattenmeloner eller ligga med killar för att få vänner som fjortisar '' säger liksom emot dig själv lite, dubbelmoral. gissar på att du är 13-14 :) ?

sen en annan kommentar på samma inlägg

emo 12 år - FYFN VILKEN JÄVLA IDIOT DU ÄR, ÄCKLIGA LILLA FJORTIS JÄVEL OM JAG FICK TAG PÅ DIG SKULLE POLISEN HA SVÅRT ATT IDENTIFIERA DITT FACE !

svar - hahah mannen sätt dig ;)

dags att fatta att jag bara gör narr av er ? dear people...well fuck you

 
// ems

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHHAH! EMMA HÄNDERNA I TAKET ;D LOVE YA

2012-10-17 @ 22:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0