Att man ens skriver detta...

Ja man slutar ju aldrig förvånas över folks små hjärnor i KAK... Komiskt att folk låtsas vara mig...?Eller deras munnar som bara kan snacka skit direkt dom lyfter på läpparna. Det roliga är att deras egna händer inte är felfria! Vissa sitter där i en knarkar kvart, vissa springer ut och är otrogna mot sina kära, medan vissa vänstrar & traskar mellan flera? Går bakom sina egna vänner mm. Mja jag kan ju ta upp hur mkt som helst. Dock har jag bättre självkänsla än så och skiter rent ut sagt i vad andra gör, så länge de inte drabbar mitt liv!

Ganska kul att se att så många i ett samhälle kan vara så himla osäkra på sig själva.

Seriöst? Varför ens lägga ner tid på andras liv..va vänlig mot folk, fyll dig med glädje ist än att ha hat emot andra som inte ens gjort något? Vissa är fula vissa snygga, vissa feta, vissa smala, vissa duktiga, vissa idioter & vissa har hybris, det är bara att acceptera det! Om du inte ser ut eller är som du vill och någon annan person gör det, dra dig fan inte skit över huvudet och bli en avundsjuk liten tattare. Stå upp för den du är istället och tyck om dig själv och var glad för den andres skull.

Om du inte gillar beteendet så visst, håll dig undan? Svårare än så är det inte. Om personen sen gör dittan och dattan vad spelar det då för roll? Det är inte ditt liv så dra en care. Så en enkel skola av sara legenden Selander!

Vi funderar starkt på att bli riktigt skitiga som de andra, skit ska skit ha eller? Då blir det inte lika kul, för då kommer skitsnacket direkt upp här! Varför tissla och tassla? Ett ljud om oss vi säger det vi vet om dig puss hej! Rättvist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0