Fel sida av sängen.

Ni vet när man helst bara vill ligga kvar i sängen, helst hela dagen också. Bara stänga in sig i sitt lilla rum och gå ut när det behövs ätas. Pimpla avsnitt efter avsnitt av en bra serie?

Just den dagen har jag haft idag, en dålig dag alltså. Jag vakna helt på fel sida. Även fick jag slita mig upp ur sängen och gå till praktiken. Vuxen poäng! Gick hem och sov direkt pågrund av ilska som kom från allt och inget? Får som ångest över allt, eller jag känner mer att allt är meningslöst? Låter helt nere nu men jag får alltid 1-2 såna här dagar ibland mot höst-vinter.

Tog mig iaf till träningen som jag tvinga mig själv att gå på. Inte fan blev jag gladare där häller, en jävla massa hets om vart jag ska spela...beslutsångest på det här har jag också. Lika bra att dela på sig...

När jag kom hem föll jag raka vägen ner i min säng. Där jag nu har legat sen 7 och ska ligga tills 2 imorgon. Pimplar the hills från första säsongen gör jag också. Fick mig på lite bättre kvälls humör iaf ;)

Nej hatar när jag får såna här dagar, det går inte att bota. Blir helt psykos, känner att allt är dåligt, får inte ens mat lust. Så tänker jag på allt dåligt som finns och helst somnar jag gråtandes över nå? Jo vet alla tror att jag är glad all te time, ne jag har mina panik dagar också. Det positiva med dessa dagar är att jag tänker igenom allt! Så dagen där på raderar jag allt som vart dåligt för mig och har kvar saker och personer som får mig glad :)

Finns faktiskt en person som kan bota dom här dagarna, skulle behövt den här idag känner jag. Det är mitt "ex pt " han stod alltid ut med mig dessa dagar och köpte alltid nå gott och tog hand om mig (a) och om de inte löste sig visste han att shopping rädda det hela ;) nej men prata nyligen med honom på telefon för skrev att jag ville dö i min säng haha (emo jag är ) då förstod han att jag hade en sketen dag och ringde upp och gjorde iaf min kväll lite gladare!

Ska fortsätta emo kvällen hahaha puss ha det, imorrn får ni nog en gladare Sara igen. Tjing! //Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0