föredelsen efter stormen.

Haha först idag, Tisdag, har jag vågat kolla hur mina kläder ser ut efter lördags. Skorna som jag använde endast den kvällen har ju redan gått till historien. Inte nog med att dom är gråa fast dom egentligen ska va vita så är det hål i plattån och mockan är ju helt sönderriven. Byxorna har legat i en hög under sängen, misstänkte att det va hål i dom, hade bara en sån känsla, mkt riktigt. hål i knät... dom va också nya.. min body jag hade på mig vet jag inte ens vart den är. Vill inte ens veta. Min väska tänker jag inte ens plocka ur för vill inte veta vad jag hittar i den, så den får vara.
 
Vet inte varför men för upp något i huvet jag aldrig hört tidigare '' eldboll '' hör jag i huvet sen förfesten ? någon som vet vad det är ? antar att det är dricka och minns jag inte helt fel så bjöds det på sånt... haha inte konstigt det blev som det blev om folk mata i mig massa skit. jaja. Skratta fick jag göra när jag satt och sydde ihop brallorna..
 
iaf ligger jag i sängen och bajsar på mig, hör fotsteg utanför dörren och både mamsen och papsen sover...... fick flambera i skolan idag också, för första gången. Crepes skulle vi göra, pannkakor med andra ord. Inte nog med att jag brände min crepes så va jag två sec från att bränna ansiktet av mig.. '' luta er bakåt när eldsvådan kommer ...'' säger min lärare...jag lutar mig framåt. riktig invalid är jag. förstår inte hur jag kan ha vänner. Mirakel... gjort bort mig så många gånger inför klassen så orkar inte ens bry mig när dom skrattar åt mig ;) haha fyfan va sär jag är...  
 
// ems
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0