Första kvällen i baren...

Kom hem från jobbet för en kvart sen ungefär , haha och det första jag gör är att blogga ? ;) är inte ens trött nu är bara glad och jätte speedad. Fötterna är dubbelt så stora än normalt. fattar inte vilka skor jag ska använda så jag slipper få så jävla ont.. fotmasage någon ? Iaf så kan jag väl gå ut med att jag jobbar på Bishops i baren här i Köping och är jätte happy över det ;)
 
va som sagt första kvällen idag, va så piss nervös innan. Svär min puls gick i 320 och kissade 83 liter på en timme innan jag skulle gå dit. Iaf kom jag dit, fick ett litet hum om hur allt gick till osv. Blev en aning kaos i mitt huvud med alla miljontals olika öler och whiskey... kära värld säger jag bara. Min första beställning blev två glas rött ;) viktig information. Sen rullade allt på, blandat drinkar jag inte kunde innan ikväll osv lärt mig flera olika whiskeys och öl sorter. Som jag misstänkte så vare en aning svårt att höra vad dom beställde. Speciellt när norskarna invarderade baren, oh please... någon ville att jag skulle rekommendera en ljus öl. ( efter att jag sagt '' vaa ??? '' 100 gånger ) ah visst säger jag och häller upp en mörk, och personen ba '' nääej den må icke vare så mörke'' typ nått sånt '' och jag ba neeeej den är ljus heheheh ''  norska är enda språket av alla språk i hela världen som jag aldrig kommer lära mig, fattar inte ett piss av det. Britter fanns det också i baren, jätte dryga och jätte härjiga som vanligt. Flashback från magaluf. Fick iaf låtsas vara glad, ljuga att jag hade pojkvän, tacka nej till efterfest och tacka nej till dejt på söndag..... inge otrevliga men kan bli för mkt.
 
Nä men är förvånad över mig själv att jag klarade mig så bra, kände mig som ett proffs på slutet när jag va snabb som blixten och ba blanda drinkar och kasta flaskor hit och dit ;) jävla kul det va asså. riktigt cp kul. Verkligen det jag vill göra ett tag nu framöver. Slitit jobb, det äre men så jävla roligt. Är glad att jag valde hotell och restaurang enbart för bar biten.
 
ne klockan börjar närma sig halv 4. Ska jobba imorgon också så lika bra att sova så man inte vänder på dygnet :)
 
// ems
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0