gårdagen..

shitt asså....vet inte ens vad jag ska säga. Kan väl börja med att meddela att jag mår skit, nu snackar vi riktigt skit. Är så bakis så klarar knappt av att skriva. Frågar mig själv vad som hände igår, kommer på att jag inte vet. haha. skrattar åt mig själv när jag tittar mig i spegel. ser ut som jag har knarkat hela natten.. dör lite också när jag ser mina knän, bevis på att jag spenderat mer tid liggandes än stående, största knät jag sett, blått och jävligt. Som en äkta liten fjortis.
 
Förstår inte ens hur jag kom in på scheele ? fattar seriöst ingenting , har absolut ingen aning om hur jag ens kom dit ? vilka träffa jag där  ? inga hämningar vare igår iaf... min mobil va död hela kvällen så hade ju ingen aning om vart någon var heller. vill inte ens skriva allt jag minns från igår haha. Skäms ju ihjäl över mig själv ibland. Vet att klockan var strax före 8 sista gången jag tittade på klockan och då var jag dyngrak. kvällen slutade iaf med att herr polis knackade mig på axeln och fråga om jag va sådär jätte nykter. svar nej. stupa ju rakt ner i backen mitt framför dom, som en fjortis...igen. var några sek från att bli tagen och inkastad i fyllecell som det äkta drägg jag var. tur var så räddade någon mig och fick i princip bära hem mig.
 
Så vad har vi lärt oss ? egentligen ingenting. för jag vet att jag kommer dricka red bull vodka igen, men inte på några veckor kanske. Börjar ju fan bli för gammal för det här. trycka en burgare ska göra, eller kebab. Inte ätit på 24 timmar nu, konstigt att jag skakar ? äej fyfan. ska dränka mina synder i mat idag. Måste iaf be om ursäkt om jag sa nå dumt, betedde mig dumt eller var en idiot. Vet att jag gjorde alla tre, ne klarar inte av att skriva mer. behöver käk.
 
// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0