helg och jobb

Äntligen är det helg kan man ju kanske känna. riktigt skönt för er som får festa. En annan ska jobba hela helgen. tur ändå att jag jobbar på kvällarna annars hade jag dött. sovmorgon är viktigt för mig. Iaf så ringde jobbet mig och ville ha in mig tidigare så börjar 18:00 och slutar väl 02:30 som vanligt. galet att man orkar egentligen. 8 och en halv timmes jobb, bra pengar. Får se när jag börjar imorgon.
 
Söndag blir baaaaaaaaaaara sova och löka osv fyfan vad skönt det ska bli allvarligt. Längtar till nästa vecka också då jag får alla mina paket jag beställt !! åååh 6 paket. Roligt..
 
Är väl inte på det bästa humöret heller. känner inte för att prata med någon alls. idag är en dag då jag skulle kunna döda någon som försöker småprata med mig. Så lätt irriterad är jag idag. Bra att man ska stå i baren och förmodligen träffa alla britter igen och vara sådär äckligt trevlig. Men jag brukar klara det rätt bra, jag är bra på att låtsas och vad spelar det för roll egentligen ? alla gäster är ändå jätte fulla efter 23 så dom märker inget. garanti.
 
 
Får nog på mig bartender moodet när jag väl sätter min fot på Bishop :) lite taggad är jag. Ses imorgon !
btw så anslöt sig nicci idag till att hänga med till magaluf nästa sommar på barskolan ;) spontan brud det där . hihiii grymt taggad är jag iaf !!
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0