Lökig dag

 
Första gången jag inte är dötrött efter culinaren, hängt i disken hela dagen så slapp servera. Haft djupa diskussioner om Shazaam är stockholmare lr inte, haft rap battle med mika, gick sådär kan jag säga haha. Försökte dra lite feta rim, lät typ såhär '' brorsan, skolan trodde du var relegerad, sanningen är att du är en fucking prostituerad '' vad säger ni,basementmentality next ?  Bestämt mig för att minka sockerintaget också drack därför te idag UTAN socker... gilla det inte men alla andra tyckte det va sååååå gott för det smaka ju såååååå friskt. Smaka ju ankpiss om man får säga så, eller slaskvatten... usch vad beroende jag är av socker. Inte ätit en gnutta socker nu sen igår ! framsteg. okej smaka en tugga på en biskvi idag men va tvungen för de flesta vet hur stark min kärlek är till biskvier, om inte, låt mig beskriva. Biskvier är som gud för mig. så.
 
Ska diska snart, sen blire sola och kanske att jag drar en halvtimme på löpbandet. Skandalen att jag börjat fått pumage liksom kan ni tänka er , JAG putmage och sjuka är att jag inte gått upp ett enda jävla kilo sen jag sluta träna sådär seriöst som jag gjorde förut och det va i typ april..... ÅNGEST så måste få bort den. Som mamma igår...
 
jag - mamma vad väger du ?
mamma- vet inte 55 kanske
jag - mm och du säger att jag inte är tjock, jag väger 56 och är 18år och du 50år och väger mindre än mig...
mamma- eller jag väger nog 56....
 
Haha mamma alltså sen en annan sak hon sa igår också
 
jag - Tänk när Ida får barn, seriöst jag ska gör den ungen till en fucking legend
mamma - till en legend ? vad ska du göra då ?
jag- lära den allt jag kan
mamma - pffft det är snabbt gjort.
 
....iaf så känner jag dock min träningsvärk från igår börjar komma smygande, kommer alltid två dagar efter. Kan meddela att imorgon när den väl kommer så kommer mitt arsel vara gjort av betong så skulle lätt kunna döda någon med det.
 
ne, dags att röra på sig. btw beställt en iphone nu också. äntligen får jag joina det coola gänget. :)
 
vill ni följa mig på instagram så heter jag eforssell
 
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0