sick of this

Ser inga som helst fördelar med att bo hemma, börjar bli så fruktansvärt trött på att bo hemma nu. Varit redo att dra härifrån sen jag varit 16 men nu alltså. Får allvarligt damp. Hela tiden. Damp. Viss tänker '' skönt att bo hemma, slippa betala räkningar, laga mat, tvätta, diska osv '' jag skulle lätt kunna lägga ner några tusen i månaden på hyra och annat om jag bara slipper att bo tillsammans med mina päron. Jag har tvättat mina egna kläder sen jag va 15, jag lagar min egna mat om jag är hungrig, betalar mina egna räkningar osv. Vad är problemet ? jo pengar. Jag jobbar ibland flera helger på raken, inte fan har man råd att dra?
 
Ne blir så lack när päronen försöker läxa upp mig '' du är 18 år och kan inte ens skaffa egna träningsrutiner '' MEN DU DÅ ?!?! DU ÄR 52 OCH KAN FAN INTE HELLER GÖRA DET ??????????????????? D-A-M-P. fyfan vad jag inte tar skit längre.
 
på riktigt. gråter av olycklighet så mkt hatar jag mitt egna hem, ah det gör jag. nu vet ni det också. om ni kan, flytta hemifrån.
 
dåligt humör jag är på nu. galet. ingen som har en skrubb jag kan flytta in i ? 3 kvm med säng sökes.
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0