Mer jobb väntar.

hemma från slaveriet. dagens lärdom: göra rent hela diskrummet.
 
Kan med helt sanna ord säga att på mina två dagar på Bishops har jag lärt mig mer än vad jag gjort på min praktik. Jag skyller inte på min praktik plats, skyller faktiskt på ullvi. ah det gör jag. Ett bredare sortiment av praktik platser borde de kunna fixa om de ens ska ha ett sånt program på ullvi. just saying..
 
Iaf så märker jag hur jävla speedad jag blir av att jobba för mkt. Kom en halvtimme för tidigt idag till min praktikplats, inte en kotte va där. inte ens kocken. Började fixa och dona. Städade som en jude och min handledare fick till och med lugna ner mig och tvinga mig att ta en paus. Helt sjukt. Jag som är svin lat annars.. haha. lökat hela sommarn på jobbet och låtit sommarjobbarna slavat åt mig.. så jävla bra att få bestämma och vara lite chef. Fattar att praktikplatserna njuter av lite gratis arbetskraft.. måste nästan säga att jag varit lite dum mot sommarjobbarna. typ tog en 3 timmars lång fikapaus.. nä men nästan. inte konstigt dom inte hälsar på mig i skolan haha. kanske 1 av 5 som hälsar. dom andra tittar på mig som om dom ska få spö. ah juste passa er ;) gullungar ;*
 
Bishop ringde mig idag, så ska faktsikt jobba i helgen också. Work hard play hard säger jag bara. Tänker inte tacka nej till ett enda jobbtlilfälle, kan va skönt att få lite annan inkomst en Culinaren också. Plus att Bishop är helt sinnes kul men helt sinnes jobbigt. Faktiskt värt det att få en mörbultat kropp och fötter som dödar. Stå bakom baren kan vara det roligaste jag gjort, utan tvekan. Fortsätter det såhär kmr jag slippa vara fattiglapp under studenttiderna ;) ni som inte valde Hotel & restaurang borde ångra er, sjukt mkt jobb möjligheter det finns just nu. En fördel att säga till arbetsgivaren att man går lr gick HR. Det tror jag iaf. Pengar tjänar vi iaf!Förhoppningsvis är jag ledig den 15e :) hörde att det är klubben på scheele så kanske drar dit lr om hantis hinner öppna. utgång blire för min kropp behöver kröka.
 
Ska jag färga om mitt hår. haha wow en månad gick det ;) ska vara brunett fortfarande men inte såhär mörk. Ni ska se min utväxt. Fulaste jag sett, har så problem för vet inte hur jag ska kunna färga den. Min hårbotten är svart så om jag färgar utväxten en vanligt mörkbrun kanske det blir grönt eftersom det är blond utväxt.. äej fifan. Drar till frissan om några veckor. Hon får fixa. Trivs bra i brunett faktiskt :) får se vad det blir för nyans bara.
 
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0