såhär bitter har ni aldrig sett mig..

är på sånt pisshumör idag. Vaknade 07:30 imorse när mitt larm skulle ringa 8, av att fitt grannarna borrar i väggarna ?!?!?!?!? hela jävla sängen vibrerade, noll sömn när jag sovit noll timmar inatt. Kul att vakna med självmordstankar typ ! Har även så jävla ont i ryggen efter allt lyftande igår på jobbet. går iaf upp.. inser att jag har en obetalt räkning som skulle vara betalt igår, tittar ut, det spöregnar... den här dagen alltså. så jävla bra dag. dra åt helvete säger jag bara...
 
Jobba ju som sagt igår, fick sluta halv 12 när jag egentligen skulle sluta 9.. va rätt mkt folk. Fick hjälpa en snubbe som va dyngrak med att hitta hans bankkort ( som låg på golvet framför honom ) som tack för att jag hitta det ville han bjuda på öl 10 minuter efter stängning.. det är bra att det va en torsdag också. Ser inte direkt fram emot lördag nu.. glömt bort hur svinigt det va sisst.
 
äej behöver 80 liter kaffe om jag ska klara mig igenom den här skitdagen.. speciellt om jag ska orka dra en utgång i v-ås ikv herrrrreeeeeeeeeeguuuud.
 
// ems

Kommentarer
Postat av: Anonym

tycker du är bitter mest hela tiden

2012-09-28 @ 16:27:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0