sliten

skaplans trött är man idag. Jobbade från fyra till halv tre ungefär, kom hem i lagom tid till mamma och pappa åkte iväg till Arlanda, så hann säga hejdå osvosv. Va helt sjukt lugnt igår på Bishop, alla va ju tydligen på culinaren där jag egentligen skulle jobbat, någon slags nostalgi kväll där uppe lr vad dom sa. Så även fast det var lönehelg så var det knappt nå tryck alls. Det går iaf bättre och bättre för mig i baren, känner mig mer säker på saker och ting och har hänt att jag varit ensam bakom baren nu flera gånger med alla gäster. PIMP. Va ändå en del fylla igår, tror att min chef fick ringa polisen som fick hämta upp en dam som låg utanför bishop... stabilt.
 
Iaf så igår när jag kom hem så gick det ju inte att somna direkt, va rätt pigg. Fick mig ett gott skratt när ett slagsmål bröt ut utanför mitt fönster. Riktig underhållning med tanke på att det va grabbar i min ålder som jag dessutom visste vilka det var ;) haha fyllebråk antar jag för det va väl klubben igår på scheele ?
 
äej ska väl dra på rullen Taken, känner att jag måste uppdatera minnet eftersom tvåan snart kommer på bio, sen blire nog kinamat, lr frysmat. Älskar att vara hemma själv. See yaa!
 
 
//ems
 
// ems
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0