weeeey

 
ÄNTLIGEN ! jobbar i baren på Lördag :) fifan saknat det som fan asså.. fick jobb även på culinaren nu på lördag men får ta och tacka nej till det nu, för vem står inte hellre i baren liksom ? ;) lönehelg och trycket kmr vara sinnes... minns första gången jag jobbade i baren, en lönehelg. Ville typ gömma mig i ett hörn och grina så mkt folk som det va. Eller som min lärare sa '' shitt du måste bajsat på dig ?? '' eh ja. det gjorde jag, twice. Iaf ska jag passa på att vara med friendsen på fredag, kmr nog jobba ett par helger i rad efter det... 
 
Haha, va på gymmet idag också. Gick lite bättre. Hade nästan sönder löpbandet, stog inte och lunka som jag gjorde sist, löpte för en gångs skull. som en dåre också. dog efter, satte mig i benpressen.. mamma är ju någon slags hulk, bara öste på med vikter, fick hålla i mig i knäna så inte benen skulle gå av på mitten haha. fyfan. Måste haft för tungt på tror jag, ryggen är ju skapligt pajj, svanken.. ouuf tio delar jag svär.
 
Iaf hittat min balklänning nu också för endast 1700 bara :) riktigt kap, inte beställt än men ska göra det snart mamma är ju lite orolig eftersom den kmr vara skräddarsydd '' ja men, tänk om du beställer den nu sen kanske du går upp massa i vikt och så kan du inte ha den sen ??? '' det är bra att min mor ser att det är påväg att gå utför med min kropp. gör bara min träningsmotivation högre !
 
fyfan vad jag pratar...
 
 
baren<3
 
// ems
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0