:)

 www.zarazelander.blogg.se/
 
där har ni länken // sara :) 
 
 

Ellesander splittras...

igen. Tråkigt nog så är det sant. Vi vet att bloggen är grym. Men tyvärr blir det såhär. eftersom vi två inte umgås dag ut och dag in som vi gjorde då vi startade bloggen tillsammans. Då blir det svårt att skriva om saker tillsammans. Med tiden har vi ju också vuxit ifrån varandra på olika sätt som tex våra åsikter osv. Därför blir det lättare om vi då splittras och bloggar från två olika håll istället. Blir mer personligt. Dock kommer vi ha kvar vår sida, för man vet ju inte hur det blir i sommar då vi ska tillbringa den nere i Magaluf tillsammans ;) men tack för en bra tid kära läsare och hoppas ni vill fortsätta följa oss på två olika håll :) 
 
här är min blogg (sara) har för tillfället bara dragit ihop något ruttet. Fick utbrott på alla koder för att göra en fin blogg sida. Så om någon kan och vill/kan hjälpa mig hör av er är ni gulliga :) EMS blogg kommer nog upp snart också!! 
 
www.zarazelander.blogg.se 
 
 
Pussar// sara & EMS 

Träningen börjar ta!

Jag måste säga att jag har slarvat riktigt mycket med den diet jag planerat att äta. Samt har jag vart dålig på att följt det tränings schema jag fick av pontus som hjälpte matilda och mig om ni kommer ihåg? Fast att jag har vart så slarvig börjar jag ändå se resultat, speciellt muskelmässigt. Dock vill ju inte jag bli någon muskel kvinna så ska ändra lite på träningen, för vill ju bli mer åt smala hållet först ;)

//sara


trött

haha fyfan ett tips är ju att inte gå och lägga sig förrän typ 3-4 och gå upp vid 5 när man börjar vid 8 (y) nej jag sov inte hemma. sitter här nu och funderar på om jag är vaken eller om jag drömmer typ så trött är jag, men det är inte lätt att vilja sova när man har så mycket att prata om ^^

hoppet reste ju sig lite iaf när man ser att man slutar tidigt ! ska hem direkt och krashlanda i sängen. skönt också att mina blåmärken från i Torsdags börjar försvinna...skojja dom kommer väl sitta kvar resten av livet. sätter min högra blåa fot på att armbågen är sprucken, inga tvivel! skön-t.

ne om man ska ta sig till plugget snart då, får hoppas att jag inte får hallisar som jag brukar få när man dygnat. haha , värsta skoldagen var ju ändå när vi hade kommit direkt från sthlm, festat hela natten och drog direkt till skolan. minns inte ens om vi gick på någon lektion men på vägen hem 11 på morgonen var det nära att jag la mig i en buske för att sova... ska nog klara mig hem den här gången också!

idag är jag glad iaf :)

//ems


studentfest

inte bloggat på hur länge som helst men kände att jag kunde slänga in ett litet inlägg..

igår var det första studentfesten! och måste säga att den blev sjukt lyckad! tror att alla hade sjukt kul. jag hade det iaf jävlar alltså!! sjuka är att jag inte tyckte att jag drack så mycket på förpärlan men blev bjuden på massa på krogen sen ;) haha egentligen är kvällen en stor minneslucka haha, klota inte ens. mina dojjor va ju sjukt höga så inte fan lätt att stå på dom där särdojjorna.. drog största vurpan sen när jag skulle gå hem. gick typ hem en hel timme innan krogen stängde men vet inte varför? haha iaf så gick jag och prata i tellen när jag skulle hem, klotar och tar emot mig med armbågen eftersom jag hade mobilen i handen haha och jäääävlar vad ont det gjorde haha låg som en jävla säl mitt på trottoaren och börja böla i luren och typ kasta av mig skorna och gick barfota hem...haha fyfan vad arg jag va då. hemlig kom sen och hämta mig och tror han fick bära in mig i huset, vaknar upp på morgonen i ett knakigt tillstånd utan att fatta vart jag var och med ett tuggummi i munnen som hade smält under natten och va helt smuligt.. höll på att spy rakt ut..blåslagen kropo också, mina knän... damn säger jag bara..men satan va kul jag hade alltså!! haft en mysig fredag, blivit bjuden på god frukost och tittat på hitta nemo :))

idag är det ingen vila. ska strax åka till valskog och festa ikv igen... hehheh. ha en bra fredag:)

//ems


RSS 2.0