trött

haha fyfan ett tips är ju att inte gå och lägga sig förrän typ 3-4 och gå upp vid 5 när man börjar vid 8 (y) nej jag sov inte hemma. sitter här nu och funderar på om jag är vaken eller om jag drömmer typ så trött är jag, men det är inte lätt att vilja sova när man har så mycket att prata om ^^

hoppet reste ju sig lite iaf när man ser att man slutar tidigt ! ska hem direkt och krashlanda i sängen. skönt också att mina blåmärken från i Torsdags börjar försvinna...skojja dom kommer väl sitta kvar resten av livet. sätter min högra blåa fot på att armbågen är sprucken, inga tvivel! skön-t.

ne om man ska ta sig till plugget snart då, får hoppas att jag inte får hallisar som jag brukar få när man dygnat. haha , värsta skoldagen var ju ändå när vi hade kommit direkt från sthlm, festat hela natten och drog direkt till skolan. minns inte ens om vi gick på någon lektion men på vägen hem 11 på morgonen var det nära att jag la mig i en buske för att sova... ska nog klara mig hem den här gången också!

idag är jag glad iaf :)

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0