Bilder från Sälen.

Kära Sälen dagar.

Om man bortser från att vi fick punka påvägen dit, att jag och matilda hade fet ångest dagen efter och att jag och porra fick magsjuka sista natten och morgonen när vi skulle åka hem, då har jag haft grymma dagar där uppe med ett grymt gäng :) om jag säger såhär, så blir det en resa svårt att glömma!

Som vi satt påvägen upp i Niccis pingla bil är svårt att slå. Så himla packat det var! Var ju överbelastning, undra på att vi fick punka haha ;) chill-mode krök första kvällen. Andra dagen var det Nyår. Vi skrev ju att vi skulle vakna upp med ångest. Jo tack, tro mig jag gjorde det! Dock hade jag en riktigt rolig dag/kväll/natt blev bara för mycket av det goda om man säger så. Men vi börja kvällen med att göra nyårs middag i stugan, fucka ur och gick vidare till en annan stugfest, där 12slaget ägde rum. Jag och matilda bubbla och basta med andra från festen. Kvällen sluta med att vi börja vandra hem och jag stekte korv med bröd som fylle käk till folket! Bra avslut ;)

Sista dagen får vi inte häller glömma. Mer en mysis dag och hade fett kul på Ems och Mickis fylle bekostnad haha! Dock börja min magsjuka typ 2 på natten. Så sov inte en jäkla blund. Frukosten kom ju upp lika snabbt också. Fräscht... Tur att vi skulle hem. Dock var bilresan hem jobbig och jag böla som ett litet barn i början! Men jag överlevde.

Vad säger man? Vilken resa!!

//sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0