call me, maybe?

2013 är här och jag är så jävla less på allt. På människor man aldrig kommer någonstans med, på tråkiga, stela människor, på hela västmanland, på dramat som bara förföljer än, på folk som aldrig blir tacksamma, på att blogga på samma trista blogg, på köping som jag bara vill spy på. Vill iväg nu. Känns som hela världen bara står och väntar, men ändå sitter jag här och ruttnar i Köping medans jag väntar till studenten kommer. Tack gode gud att jag drar 5 dagar efter till ett varmare land! 
 
Liksom känns som jag har gjort allt här. Finns bara trötta folk kvar här, där vi alla gör samma sak dag ut och dag in. Kanske skulle behöva träffa någon som kan ge en ändring på mitt liv och lite mera spänning! Någon som kommer in med lite energi.För jag har ställt in mig på att det här året ska bli bäst och att det kommer ta en vändning på mitt liv positivt. Jag bestämde mig innan att jag skulle fösa bort de delar i mitt liv som inte gör någon nytta utan bara bekymmer. Men hittills har det lyckas följt med ganska bra, om inte värre. Såklart får jag inte glömma att det bara har gått 5 dagar på det nya året. 
 
Mitt humör kan verkligen svaja från att vara på toppen ena timmen till att nästan vara mot botten någon timma efter. När jag inte känner att jag blir tillräckligt tillfredsställd (tolka inte fel) får jag som panikattacker, får damp och kan släppa allt. Så slutar det med att jag gör något dumt som jag sedan ibland ångrar när allt lagt sig. 
 
Det som är bra är att på måndag, tror jag det var? då kör nya tränings perioden igång igen. Jag och tilda skulle köra en period på 3 och en halv månad. Som vi får hjälp av en snäll vän till oss. Jag ser fram emot det! Att kunna lägga ner lite tid på mig själv ett tag fram över. Det behövs känner jag, eftersom folk här omkring är så upptagna med sig själva så att de knappt märker att man jämt ställer upp. Nej men som det är sagt nu så ska jag bara dricka på studentfesterna på dessa 3 månader om det inte skulle dyka upp något speciellt. Jag har inga problem att gå ut nykter häller. Är lika rolig för det ;) Längtar till att komma i form igen! nu ska jag fan ge fan på att bli det också!! 
 
//SARA 
 


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0