fredag...

hoho bloggennnn här sitter jag och har självmordstankaaar !! :D eftersom att jag inte ens visste att det var en supar dag idag så missade jag min skjuts med bröderna till Etuna för att se på Medina ! är inte ens bitter men det är luuugnt !! ;D;D heheh vill bara skjuta mig själv men väntar med det en stund till för har istället en '' bored, eat all the food '' kväll istället !!! sitter i köket och har nyss tryckt makaroner med ost !! mamma fråga vad det var för fel på mig när jag gav henne en titta-på-mig-igen-och-du-är-död blick ^^ svarade enkelt '' jaaaaa jag vet inte, det är fredag och klockan är 10 och jag sitter hemma jag ska bara ta livet av mig !!! '' är så jävla GLAD! :D
 
not made for this säger jag bara. Skit fredag med andra ord. Tur som fan att jag shoppade candy tidigare ikväll ska trycka allt på 5 min.
 
kan väl summera min dag lite kort ändå, träffade nadja , va på big inn lite, drog hem och tittade på en skräckis ! första gången nadja var rädd !! wohooo. Trodde jag aldrig skulle hända! speciellt inte när vi tittade på trailern före filmen och det stog '' baserad på en verklig händelse '' och jag tyckte den verkade skit läskig men så säger hon'' men ååååh paranormal activity ska ju också vara baserad på en verklig händelse '' haha !! Possession hette filmen iaf och ska alltså vara baserad på en verklig händelse och tyckte själv att det verkade konstigt eftersom det handlar om demoner och skit i ett skrin/låda typ?, men som den forskare som jag är så googlade jag och det där skrinet finns på riktigt ;) titta på filmen så får ni se.
 
nehepp, operation tröstäta fortsätter...
 
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0