lat så in i helv

när jag gick på högstadiet var skolan en helt annan grejj. Jag minns sjuan när vi nyss hade börjat på scheele och vi rebeller från klassen trodde att man kan kunde köra lika mkt med lärarna där som man kunde på lågstadiet. det kunde man dock inte haha. ändå va man ju så jävla cool i sjuan så man sket i alla prov och läxor osv, vi hade ju ändå inga betyg då? jag blev väl nästintill klassad som problembarn eftersom jag fick gå sommarskolan på sommarlovet för att ta igen saker, sket ju i den också haha men samtal fick mina päron ändå ta emot om att dom var oroliga för mig och hur det skulle gå i åttan när vi skulle börja få betyg. Tror dom blev chockade när jag hade VG i samhäll, religion, geografi och svenska som jag tidigare haft hah ah ingenting i. Det jag vill komma fram till är att jag pluggade som en dåre då i åttan och nian för att höja upp mina poäng inför gymnasievalet, hemskt period om ni frågar mig.

men sen slog det mig precis, såg någons schema för terminen på instagram. svenska,matte, engelska typ varje dag? jag grinade när jag såg mitt eget schema och såg att vi har religion nu sista terminen!!! haha helt sjukt hur lat man är som går HR, jag har absolut ingen som helst rutin på mig själv när det kommer till att plugga till nått prov. hemmauppgiftet är ju rena mardrömmen!! kan säga att 90% i klassen grinar när läraren säger " 3 veckor till prov " varav 99% får IG på proven... dom enda teoretiska ämnena jag läser är svenska, samhäll, religion och historia...kan inte komma på några fler som inte är kopplade till programmet.. ingen matte ingen engelska... living the dream typ men shitt vad lat jag blivit.. plus att jag hatar att laga mat också så den delen sket jag också i... ja jävlar. frågar mig själv flera gånger om jag valde rätt linje.. jag valde ju den för att komma utomlands inte för att jag tycker om att laga mat.. det är först nu i trean det faktiskt känns en Aning bättre när vi läser barteknik. annars servera gäster, ge dom menyer, vara trevlig fast man vill skjuta nån i huvet, ta skit när köket har fuckat upp något, möta griniga bittra gäster... nej tack. trivs bättre bakom baren där alla är fulla och oftast glada. det enda man behöver göra där är att blanda drinkar och ge dom en stor stark. perfekt. en sak som jag skulle kunna vilja bli i framtiden det är barchef. lite drömjobbet kanske? säkert svin jobbigt, men ändå. bra pengar tror jag om baren går bra, fast vem försöker jag lura? skulle jag äga en bar hade den varit full varje kväll ;))

nej shitt, snackar fett mkt. drog en prommenix ikväll på typ över en timme, tårna är förfrusna nu men lätt värt (y) trodde att min magsmärta skulle försvinna, icke den är här och starkare än någonsin! tryckt 4 jävla alvedon och shitt vad det hjälpte! inte. nepp ganska säker på att jag har någon inre blödning. blir doktorn imorrn tror jag.. godnatt för er som kan sova!!

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0