nu är emma frisk ^^

skönt att slippa ligga hemma och bara dö i sängen typ, va ju i skolan idag. inte det minsta roligt med lektioner men tur att man har grundsär till vänner annars hade man aldrig orkat skiten.

fixat det sista med studentfesten så imorgon börjar biljetterna säljas!! upp till bevis nu alla treor visa att ni kan festa vafan! fast gör inte som mig och pajja njurarna pga av alkohol haha... vem gör ens det? sjuka är ju att psyket orkar men inte kroppen, jävla klen kropp man har då :( besviken jag blir på den, men kommer ju inte hindra mig från att sluta festa liksom! det är ju som sagt student tider nu ;)))) hihiii, dock blir det vit helg tänkte jag säga men det är ju inte säkert det heller.. vafan. bröderna vill ha med mig ut på lördag.. får se hur det blir med det. imorgon har jag dock andra planer och fest står inte på schemat ;)

ska iaf ut nu på en prommenad med en bra person ^^ försöker hålla mig till personer som gör en glad istället för att umgås med "största" haha. tar bara sån jävla tid för mig att inse saker. blir inte ens förvånad faktiskt. har jävla svårt att släppa gamla rutiner och komma in på nya... kanske därför jag har så svårt med träning? hihii, nepp ut och vandra lite !:)

//ems

mika och jag hade guzz hunt idag på idrotten, här ser vi mika med stor kuk.. ibland känner man sig som 14 igen när man är med mina bröder..;) herregud


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0