Ruttnar bort.

Saturday, inge krök. Tryckt en & en halv chokladask...väntar på att det ska hända nått. haha herregud. Hör typ runt med halva stan om det händer nå kul men alla är ju största torrbollarna så orkar ju knappt leva längre..
 
Läst igenom bloggen lite som jag brukar när jag har tråkigt. Blir nästan lite förvånad själv hur öppen jag var ?  ibland som bloggägare så tänker man inte på vilka som läser bloggen och hur många det egentligen är som tar del av ens privata tankar? kan säga att vi har ca 300 unika läsare om dagen, men vilka är ni ? börjar ju bli läskigt ibland när man är ute och folk vet vad man heter fast man själv aldrig sett människan? eller när någon kommer fram och säger '' jag läste din blogg '' och tar för givet att man gett pikar till någon fast man inte ens har det? tror många kan ta åt sig av saker man skriver ibland, ny syftar jag på tjejer. Har aldrig menat något dumt mot någon tjej i något jag skrivit förutom när det kommer till största snok-näsorna som bara snokar och vill sprida info vidare till folk jag känner men som inte läser min blogg, liksom jag har aldrig träffat er brudar eller ens pratat med er en enda gång och får väl tacka gudarna för det för mkt till liv lär ju iaf inte ha. synd för det har jag. Sånt där kan få mig att gå upp i taket, avundsjuka brudar är faktsikt värre än svartsjuka.
 
Iaf så har jag bestämt mig för att vara mer ytlig i bloggen, känslor är bannade för min del. Orkar inte höra skit från annat håll hela tiden för en fucking blogg, snälla folk dör runt om i världen det finns större problem liksom.
 
 
Btw så kanske den här lördagen kan bli bra ändå, snackat med mina bröder nyss, spontanare i Örebro kanske kommer hända ;) legendary.
 
// ems
 
gammal bild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0