Spår i Sälen.

Äntligen så kom vi hem tillslut, inga punkterade däck på hemresan ! Måste säga att jag har haft så sjukt kul dom här tre dagarna, riktigt roligt gäng blev vi så blev ett lyckat nyår tycker jag!
 
När vi kom upp till sälen i Söndags så började vi ju dricka direkt som vi skrev tidigare, va så jävla bakis när jag vakna och tänkte att jag aldrig skulle orka dricka igen på kvällen ! men en timme efter att vi vakna började musiken dunka och vissa tog återställare haha! Hade lite problem med vart vi skulle vara på nyår men slutade med att vi hamna i en lyxstuga med ett stort gäng, korvparty med andra ord. Ingen taxi fanns det heller så vi fick GÅ ner från våran stuga, så kan man ju också göra. Tur som vi hade plockade en svarttaxi upp oss..
 
Var inte så bakis dagen efter nyår var snarare råtaggad på att festa igen så jag och Mika började smådricka precis när vi vaknat, drog en shot till frukosten också haha. Klockan 4 satt vi och spela kort bara jag och Mika sen fick vi ryck så vi delade på en vodka, allt virke var slut så vi tog blandsaft och groggade på det ! blev gott faktiskt,  när de andra knäppte en bira och chillade lite så trodde väl Mika och jag att vi befann oss på någon annan planet. Skrattat så mycket över videorna från igår som mina nyktra vänner har filmat, fyfan så man är på fyllan alltså haha. Så imorse va jag bakis. haha, lite tråkigt att åka hem också, när man är på ett sånt där ställe så kommer man in i något slags party-mode och man vill bara dricka hela tiden. Har fan inte sovit nånting där uppe heller men är ändå inte trött? hade lätt kunnat supit ikväll också, om jag hade varit kvar där borta såklart ;)
 
Som tur är så har jag inga bilder. Sara kanske har någon enstaka! måste ändå bara säga tack alla särbarn för dom här dagarna ;) har haft sjukt roligt !! jag säger bara '' jag kommer inte ihåg nånting från igår !!! '' haha! Skulle lätt kunna göra om det :)
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0