vill tillbaka

ligger här halft depprimerad i sängen, råpigg, råtaggad och råless. inte ens varit i köping länge, 7 timmar typ? vill redan dra härifrån. antar att man aldrig kan fly från sina problem får dom väntar ju bara på en när man kommer hem vilket fall, hade jag fått bestämma hade jag slaktat problemen med en slipsåg eller nått men nu är det ju tyvärr så att smarta människor vet att man måste ta tag i problem om man nu inte väljer den enkla vägen och börja tjacka så man slipper allt. tur att man är smart då.

äej men är så less på den här hålan, skulle ju inte grinat om jag hade varit i sälen nu i cp-stugan och dragit en repris från första kvällen, kändes lite som att bo i jersey shore huset fast lite mindre haha ;) 5 tjejer och 5 killar i världens minsta stuga, största problemet var ju varmvattnet. stog och skrek en rad fula ord när jag var tvungen att dra en raggardusch på nyårsdagen och fick doppa huvet i isande kallt vatten för att få bort spritlukten från håret... inte kul. gick liksom runt med samma smink som jag hade på nyår tills idag ;) haha fräsch brud(y) roligt vare iaf

ne ska grina lite till över att jag aldrig kommer kunna somna och för att jag skulle kunna döda för lite chili cheese tops från donken... fyfan vad gott.

//ems grinar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0